5 Juli presentatie onderzoek ‘Stigma en Geweld’ in het VU van Amsterdam

Lieve sekswerkers van Nederland,

Graag wil ik jullie uitnodigen om de bovenstaande conferentie bij te wonen met mij en het team van Proud en Soa Aids Nederland. We hebben in 2017 samen 300 sekswerkers gesproken naar hun ervaring m.b.t hun werk. Dit was voor mij een one in a lifetime experience. Ik heb er zo veel geleerd, gelachen, gehuild en ook samen geheeld.

Het heeft even geduurd maar nu is alles verwerkt en is er overzicht van de stand van zaken binnen de prostitutie in Nederland. Een dergelijk onderzoek is er (in Nederland) nog nooit geweest en ik vind het een eer er aan mee gewerkt te hebben. Toch wil ik alle lof geven aan de respondenten. Voor hun moed en openheid. Willen jullie 5 juli vrij houden om er samen heen te gaan en te leren wat het onderzoek opgeleverd heeft?

Om je aan te melden klik op de link bij mijn Facebook post: Rabia Pearl

Liefs,

Rabia Pearl