Ik raakte mijzelf kwijt door mijn narcistische vriend

Rabia-Pearlvampier

Elke keer als ik het woord ‘Narcist’ zie of schrijf voel ik koude rillingen over mijn rug trekken. Veel mensen weten wel ongeveer wat het woord betekend en wat de kenmerken zijn. Veel mensen zullen ook wel weten wat de gevolgen en vooral de nasleep van dergelijk gedrag is. Toch wil mijn blog hier niet aan wijden. Mijn compassie gaat uit naar alle mensen die hier slachtoffer van zijn geweest. Ik heb een boeiende ontdekking gedaan en dit wil ik graag delen.

Voor het volledige blog kun je klikken op de onderstaande link. Mary Sjabbens vroeg mij een gastblog te schrijven over Narcisme. Ook zij is een zeer fanatieke blogster die over van alles en nog wat in het leven schrijft. Mary bedankt voor je invite!

 

Mary Sjabbens,

Een belangrijk en terugkerend thema op mijn blog is de zorg. Ik laat zorgverleners vertellen over de dagelijkse praktijk, de knelpunten en de bureaucratie binnen de zorg. Op deze manier hoop ik betrokken zorgverleners een stem te geven en mensen wakker te schudden.

Nieuwsgierig, Moeder, Kritische patiënt, Gehuwd, Spontaan, Creatieve geest, Blogger, Schrijfster: Open boek- bijzondere verhalen van doodgewone mensen.

Marysjabbens.nl