Hoe Soraya Jack een poepje liet ruiken

IMG_9950

 

In het blog ‘Ver van je bed show’ schreef ik hoe Jack Soraya onder de duim hield. Hier wil ik nog even op terug komen. Soraya wist dat ze Jack fysiek en emotioneel niet aan kon. Maar zoals ik al zei, in mijn dagboek blog ‘Hoe gaat het met de schrijfster’, is Soraya heel slim.

Zo slim dat ze het voor elkaar kreeg Jack indirect heel erg op zijn plaats te zetten. Ik zal je uitleggen hoe ze dit deed:

Het speelde zich af in Groningen, ook hier heb je een straat met allemaal raam prostituees. Er was ook een kroegje of bar waar alle pooiers zaten te wachten tot hun meisjes klaar waren met werken en vanwaaruit ze hun meisjes begeleiden. (moet even hard lachen om mijn woordkeuze, ik begeleid zelf als MMZ’er ook mensen maar dit was toch even anders haha) Soraya wist dat de pooiers onderling een soort competitie voerde over wie de beste meisjes hadden. Zo kregen ze respect van elkaar. Het gebeurd regelmatig dat als er een nieuwe pooier met z’n meisje(s) komt ze bij elkaars meisjes ‘op bezoek gaan’ om ze te checken. Om te kijken of ze wel echt zo goed waren als dat de werkgever zei. Dit wist Soraya, ze wist precies wie er echte klanten waren en wie een pooier was die zich even als klant voordeed.

Zo gebeurde het dus op een dag dat er een hele knappe Turkse jongen (een pooier maar dat zei hij natuurlijk niet) bij het raam van Soraya kwam. Hij was heel aardig en charmant. Ze liet hem binnen. Hij was aardig omdat het regelmatig voorkomt dat pooiers elkaars meiden inpikken. Hij bleef een uur bij haar en toen ze klaar waren wilde hij haar betalen. Soraya keek hem aan gaf hem een kus op zijn wang.

‘Jij mag gratis’ zei ze.

De jongen lachte, bedankte haar en ging weg. Een paar dagen later kwam Jack met een blauw oog aan het einde van de dag bij haar. Hij had ruzie gehad en gevochten met een Turkse pooier omdat hij Jack voor schut had gezet. Er was iets gebeurd waardoor de anderen geen respect meer hadden voor hem en hoe te werk ging. Jack wilde niet langer in Groningen blijven.

Soraya keek Jack aan, gaf hem een knuffel en zei:

‘Baby, wat erg voor je. Gaat het?’